Covid-19 protocol

Let op: dit protocol is onder voorbehoud, er kunnen wijzigingen komen.

Basisregels

• Houd altijd 1,5 m. afstand van elkaar naast het ijs (mits je uit hetzelfde huishouden komt)
  • Volg te allen tijde de looproutes, richtlijnen en aanwijzingen op het evenementen terrein
  • Heb je klachten? Blijf thuis en laat je testen
  • Ga direct naar huis wanneer tijdens het schaatsen klachten ontstaan, zoals verkoudheid, niezen, keelpijn, hoesten en/of benauwdheid
  • Moet je hoesten of niezen? Doe dit in je elleboog
  • Schud geen handen en vermijd fysiek contact
  • Was vaak je handen met water en zeep. Doe dit voorafgaand én na je bezoek aan Schaatsbaan Ridderkerk
  • Vermijd drukke plekken
  • Juichen, gillen, aanmoedigen met luidkeels stemgebruik is niet toegestaan
  • Bij overtreding van één van bovenstaande regels, hebben medewerkers van Schaatsbaan Ridderkerk het recht om bezoekers van het terrein af te sturen.

Aanwijzingen

• Volg altijd de aanwijzingen op die zichtbaar worden aangegeven, zoals de looproute, richtlijnen, e.d.
  • Volg altijd de aanwijzingen op van het personeel van Schaatsbaan Ridderkerk

Gezondheidscheck

• Doe voorafgaand aan je bezoek de gezondheidscheck en beantwoord de triage-vragen bij de entree
  • Indien je alle vragen met 'Nee' beantwoordt, ben je van harte welkom bij Schaatsbaan Ridderkerk!
  • Indien je minstens één vraag met 'Ja' beantwoordt, verzoeken we je dringend om direct naar huis te gaan en 10 dagen in zelfquarantaine te gaan.

Registratieplicht

• Werk mee aan de registratie van aanwezigheidsgegevens als daar om wordt gevraagd.
  • Toelichting registratieplicht: Bezoekers zijn verplicht te reserveren en worden dringend verzocht om contactgegevens achter te laten, zodat snel gehandeld kan worden bij een eventueel bron- en contactonderzoek in het geval van een besmetting. Deze gegevens worden maximaal 14 dagen bewaard. Daarna vernietigen wij de persoonsgegevens. Op het verzamelen van deze gegevens is onze privacy verklaring van toepassing.

Maatregelen tijdens het schaatsen

• Handschoenen zijn verplicht op het ijs
  • Medewerkers zullen huurschaatsen reinigen

Maatregelen naast het ijs in de horeca tent

• Na het schaatsen, zoek je direct een zitplaats. Bezoekers zijn verplicht om te blijven zitten wanneer zij niet schaatsen
  • Geef elkaar de ruimte; houd 1,5 m. afstand
  • Kinderen tot 18 jaar zijn niet verplicht om afstand te houden
  • Houd je aan de looproute op het terrein bij gebruik van toilet, horeca, e.d.

info@schaatsbaanridderkerk.nl

K.v.K. 77.86.52.86